“Kehon Ikä -kartoitus voidaan toteuttaa lähes missä vain, 4eventin Hyvinvointikeskuksissa, työpaikalla, yritysten kokouspäivien yhteydessä, yksin tai ryhmissä.”
4Event
Polar

Olisiko sinulla hetki aikaa itsellesi?  

Kartoituksen voit tehdä normaalissa vaatetuksessa vaikka kesken loma- tai työpäivän, sillä kartoituksen toteutus vie vain hetken. Yhden henkilön kartoittaminen kestää 30-45 minuuttia ja ryhmäkartoitus 1-2 tuntia riippuen siitä kuinka monta henkilöä kartoitetaan kerralla. 

Jos olet tulossa kartoitukseen yksin tai alle 10 henkilön ryhmässä, niin suositeltavin tapa kartoitukseen on tulla 4eventin valtakunnallisiin hyvinvointikeskuksiin. 

Yli 10 henkilön ryhmien kartoitukset voidaan toteuttaa Hyvinvointikeskustemme lisäksi vaikkapa yrityksenne omissa tiloissa tai hotellissa, jossa pidätte kokousta. Suositeltava ryhmäkoko Liikuteltavalle Hyvinvointiklinikallemme on 15-50 henkilöä yhden päivän aikana. Suurryhmäkartoitukset yli 100 henkilöä ovat mahdollisia tiloissa, joissa on vähintään 600m2 yhtenäistä lattiapinta-alaa tai useita lähekkäin olevia pienempiä kokous- tai salitiloja.

  

Design by Mainostoimisto Ilme