“Kartoitustulosta oleellisempaa on lopulta, arjen mielekkäät muutokset.”
4Event
Polar

Elämäntapamuutos 4eventin filosofian mukaisesti

Olemme kartoittaneet n. 25 000 ihmistä. Oman Kehon Ikä –lukeman, kartoituksen osa-alueiden ja taulukkojen kriittisen arvioinnin jälkeen yleensä käännämme katseet niihin asioihin, joihin olisi hyvä kiinnittää huomiota henkilökohtaisen raportin perusteella. Tiivistettynä näitä asioita voi kutsua arjen mielekkäiksi muutoksiksi.

Olemme koostaneet tavallisten ihmisten kertomuksista, onnistumista, epäonnistumisista ja elämäntapamuutokseen liittyvästä kirjallisuudesta oman elämäntapamuutos filosofian, jonka tiivistymä on Vireyskirja. Voit lunastaa Vireyskirjan halutessasi Kehon Ikä –kartoituksen jälkeen tai voit tilata sen ennakkoon luettavaksi jo ennen kartoitusta. Kirja ja hyvinvointivalmentajamme toimivat matkaoppaina energiseen ja vireään elämään sen jälkeen, kun kartoitus on tehty.  

Elämäntapamuutosfilosofiamme teesit tiivistettynä:

  • Aseta tavoitteesi 2-3 vuoden päähän. Näin seuraava kesä tai juhlamekko ei tule vastaan liian nopeasti. 
  • Kun teet muutoksia arkeesi, niin kysy itseltäsi. ”Jaksanko tätä vielä seuraavat 2-3 vuotta.” 
  • Jos repsahdat, niin se on merkki siitä, että tekemäsi muutos ei olisi toiminut pitkällä aikavälillä. On aika etsiä uusi mielekkäämpi tapa.
  • Tavoitteesi kannalta olennaisimmat asiat tulee löytää. Yleensä riittää 1-5 itselle olennaisimman asian muuttaminen. Kaikkea ei tarvitse muuttaa.
  • Jos ajattelet, että onnistut tai epäonnistut. Olet molemmissa tapauksissa oikeassa.

Design by Mainostoimisto Ilme